Welkom op mijn vlogpagina!

Wil je snel veel praktische tips over hoe je meer uit je werkdag kunt halen? Of ben je benieuwd hoe je je teamefficiëntie vergroot?

Als timemanagement expert en business organizer heb ik inspiratie te over op dit vlak! Op deze pagina lanceer ik regelmatig nieuwe vlogs. Deze vlogs hebben alles te maken met timemanagement, werkdrukhantering, werkplekorganisatie en effectief en efficiënt werken.

Meer informatie over mijn training on the job, modules en teamtrajecten vind je op mijn website. Meer tips over hoe je op een praktische manier meer grip kunt creëren lees je in mijn gratis E-books ‘Meer Grip met Minder Moeite’ en ‘In No Time Minder Werkstress’.

Hoe zorg je ervoor dat iedereen aangehaakt blijft tijdens een vergadering?

Weten al die aapjes jou altijd perfect te vinden? Zo jaag je ze weg!


Geen tijd voor je prioriteiten? Werk aan de winkel! Zó regel je dat je toekomt aan de dingen die voor jou belangrijk zijn.


Waarom kun je van je inbox beter geen to do list maken? Ik leg het je uit in deze vlog.

Hoe overleef je een te drukke werkdag? Nou, zo 🙂

Lopen jouw afspraken altijd uit? Je kunt hier wat aan doen! In deze vlog praktische tips.

Ben jij zo uniek in je soort dat je overladen wordt door werk? Misschien ben jij een sneeuwluipaard.

Psst: wat levert druk zijn jou stiekem op? Ik ben druk, dus… ik besta bijvoorbeeld.

Ik daag jou uit in deze telefoonchallenge! Do you dare?

Klantgezwichtheid. Je zal er maar druk mee zijn!

Help je lichaam en je brein te ontspannen door je laptoptas eens op te schonen. Wat kom je allemaal in je laptoptas tegen?

Moeite met nee zeggen? Ik geef je een paar praktische tips.

De dagdroomtoestand is een natuurlijke staat van onze hersenen. Het loont om meer aandacht te besteden aan.. uit het raam staren 🙂

We weten het wel, dat wij prioriteiten moesten stellen als wij het druk hebben. Maar juist dan is het zo lastig: waar begin je? Ik geef je een 5 stappenplan!

Heb jij het te druk? Let eens op welke woorden jij gebruikt voor het omschrijven van jouw situatie of gedrag. Je woorden zijn heel bepalend voor of je écht stappen gaat zetten!

Hoe help je een vergadering vakkundig om zeep? Dat is helemaal niet zo moeilijk! Gewoon even deze 4 tips opvolgen 🙂

 

Lig je regelmatig wakker door het werk? Spoken er allemaal to do’s door je hoofd, waardoor je de slaap niet kunt vatten? Dit komt je productiviteit niet ten goede. Ik ben zelf een slecht slaper, maar wakker liggen van het werk doe ik gelukkig nooit. Ik geef je vier praktische tips uit eigen hand, ik weet zeker dat ze je helpen!

Perfectionisme kan je behoorlijk in de weg staan als het gaat om je tijd goed indelen. Voor je het weet ben je ergens veel te lang mee bezig of begin je er überhaupt niet aan… Ik geef je 5 praktische tips over hoe jij je perfectionisme de baas kunt zijn!