Plaatje bij E-book Help! Mijn team is te druk

Gratis E-book Help! Mijn Team Is Te Druk

Wat leuk dat je interesse hebt in dit E-book!

Heeft jouw team het te druk?

Tijdens mijn analyse-en adviestrajecten kom ik allerlei drukteveroorzakers tegen die het teams knap lastig kunnen maken in hun dagelijkse werk. Dit E-book gaat jou en jouw team ongetwijfeld motiveren om de eerste stappen te zetten richting meer rust in het hoofd en ruimte in de agenda. In dit E-book geef ik veel tips weg die ik ook met mijn klanten deel. Het E-book leest makkelijk weg en geeft je tips die je direct kunt toepassen!

 

Meld je hier aan:

Gratis e-Book 'Help! Mijn team is te druk'

 

Behalve lezen en nadenken gaat het ook vooral om ACTIE ONDERNEMEN. Heb je interesse in een teamanalyse- en advies? Bekijk dan deze pagina. Heb je mijn trainingen ‘Meer Grip op je Werkdag’ en ‘Digitaal Organiseren’ al bekeken? Deze kan ik deels ook in teamverband verzorgen. Schroom niet om contact op te nemen als er vragen zijn op het gebied van werkstress, DISC, timemanagement en het praktisch organiseren van je werk.

Info@optiworkadvies.nl

06-19939215

PS Je wordt door je aanmelding meteen ook elke 4-5 weken op de hoogte gehouden van de nieuwste tips en inzichten op het gebied van timemanagement. Ook doe ik maximaal tweemaal per maand een aankondiging van een nieuw webinar.