De nieuwsbrief van Optiwork is géén pure reclame

Deze nieuwsbrief gaat niet zozeer over Optiwork zelf, als wel over allerlei feitjes en artikelen in de media over de onderwerpen timemanagement, werkdrukhantering, business organizing, aandachtsmanagement en meer!

Denk hierbij aan:

  • Wist je datjes, dus veel inspiratie
  • Rubriek ‘In de Media’: een samenvatting van en link naar een recent artikel of filmpje in de media over eerder genoemde onderwerpen
  • Publicatie van de laatste (inhoudelijke) blog van Optiwork
  • Mijn meest recente vlog
  • Kennisdeling vanuit de praktijk

Zo blijf je op de hoogte

Ik houd de nieuwste inzichten voor je bij en deel veel tips vanuit mijn trainingspraktijk. Ik krijg namelijk niet alleen veel inspiratie van het lezen van vakliteratuur, maar ook van de mensen met wie ik werk. Cursisten, collega’s, vrienden en kennissen: terloopse opmerkingen kunnen mij zomaar aan het denken zetten. En wat mij aan het denken zet, zet ik graag voor jou op papier. Zie ook mijn blogs en vlogs voor nog meer inspiratie!

Kort, bondig en vrijblijvend

Er zijn nog meer redenen om je direct aan te melden. Ik houd het namelijk altijd kort en zorg ervoor dat mijn teksten makkelijk weg te lezen zijn. En de frequentie is slechts eens in de 4-5 weken (en maximaal tweemaal per maand een aankondiging van een nieuw webinar). Tenslotte: uiteraard is deze ook weer makkelijk opzegbaar.

Aanmelden? Vul dan hieronder je e-mailadres in!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required