5 min rust vergadering

Timemanagement, werkdrukhantering en business organizing

Heb jij goede voornemens om meer grip te creëren op je werkdag? Wil je jouw timemanagement optimaliseren? Ik wil je daarbij helpen!

Soms lukt het gewoon even niet. De tijd glipt tussen je handen door, zonder dat je het gevoel hebt dat je daar iets aan kunt doen. Gelukkig zijn de oplossingen vaak eenvoudiger dan je denkt!

Denkertjes, weetjes, tips… Ik heb eindeloos veel inspiratie voor je als het gaat om omgang met je tijd en taak, werkdrukhantering en business organizing. Ik geef jou elke week een inspiratiemomentje cadeau.

Wil jij elke week een timemanagement tip ontvangen in je inbox?

Meld je dan hier aan:

* indicates required


Mag ik jou wekelijks inspireren? En oh ja, ik gebruik je e-mailadres niet voor marketingdoeleinden, dus meer dan een wekelijkse tip zal ik niet naar je versturen.

Plaatje bij timemanagement tip aanmelding

PS Vind je deze onderwerpen zo boeiend, dat je hier nog véél en véél meer over wilt weten? Bekijk dan ook eens mijn blogs en vlogs en vergeet mijn E-books ‘In No Time Minder Werkstress‘ en ‘Help! Mijn Team Is Te Druk‘ te downloaden. Ik ben namelijk nu eenmaal een sterk voorstander van kennis delen en vind het een uitdaging om de mensen om mij heen te inspireren.

Wat doe jij vandaag anders?

Want: het hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn om meer grip te creëren op je werkdag. Je kunt er vandaag al mee beginnen!