50 Filmpjes met concrete Outlooktips!

50 Filmpjes met Outlooktips!

Werk jij veel met Outlook? En heb je het gevoel dat je Outlook nog niet optimaal benut? Dit tutorial biedt jou de oplossing. Hoe eenvoudig: lekker in je eigen tempo en tijd en op je eigen werkplek de tips doornemen. En dat voor een vriendelijk prijsje!
Door de jaren heen heb ik meer dan honderd medewerkers begeleid op het gebied van Outlook. Door intensief speurwerk én omdat ik ook leer van mijn cursisten ben ik uitgekomen op 50 concrete Outlooktips. Deze tips zorgen dagelijks voor veel werkgemak! En ze nodigen jou uit om nog veel meer uit Outlook te halen. Ga jij de uitdaging aan?
Interesse in Outlook tutorial

 

Waarom zou je dit tutorial kopen?

  • Tijdswinst. Tijd die je beter aan andere dingen kunt besteden (klanten? collega’s? privé?)
  • Minder frustratie en meer rust: waarom alles handmatig of dubbelop willen doen? 
  • Meer overzicht dankzij o.a. categorieën, regels en zoekmappen. Je klant zal je dankbaar zijn!
  • De basis op orde in Outlook helpt enorm om de zero inbox status vast te blijven houden
  • Werken met Outlook wordt gewoonweg een stuk leuker als je weet wat je er mee kunt!

Wat kun je verwachten?

  • 50 korte instructiefilmpjes: waar zit welke knop of handigheidje?
  • Een duidelijke opbouw met een terugkerende inhoudsopgave en tussenkopjes, zodat je gemakkelijk door het tutorial kunt navigeren
  • Het tutorial duurt in totaal iets meer dan een uur. Er kan tussentijds worden uitgelogd en de filmpjes kun je pauzeren
  • Nazorg: zijn er onduidelijkheden? Laat het me weten, dan help ik je!
Interesse in Outlook tutorial

Hoe gebruik je het tutorial?

50 Tips in één keer doornemen is nogal een hels karwei. Daarom heb ik het tutorial logisch opgebouwd: je kunt elk moment stoppen, zonder dat je verdwaalt in het tutorial. Mijn advies: probeer eerst 5 tips uit, word er handig in en pak dan nog eens 5 tips. Daar wordt je brein blij van!

Voorbeelden

Ik heb een paar filmpjes op mijn YouTube kanaal gezet ter illustratie. 

Het gaat om: 

Uiteraard zijn de filmpjes in het tutorial zonder introductie en outro. 

Interesse in Outlook tutorial

 

Mooi! Klaar!

Dat lijkt maar zo. De handige tips helpen je zeker een flink eind op weg. Maar grip op je mailbox krijg je niet door alleen te weten waar de handigheidjes van Outlook zitten. Het gaat niet alleen om kennis, maar ook om jouw gedrag. En laten we jouw werkomgeving niet vergeten! Ik denk graag met jou mee over hoe jij weer grip krijgt op jouw (digitale) to do’s. Wat kun je zelf doen? Waar moet je omheen managen? Wat moet je accepteren? Bekijk het aanbod van trainingen op mijn website www.optiworkadvies.nl.

De kleine lettertjes

Je koopt een persoonlijke link. Het delen of verder verspreiden van dit tutorial sta ik niet toe. Dit is schadelijk voor mij en voor mijn vertrouwen in jou. Heb je vragen? Bel of mail mij!

Ja, ik wil meer informatie
Stuur deze pagina door