Ben jij al een toekomstbestendige secretaresse?

Werk je nu in de rol van secretaresse (of secretaris)? Merk je dat de wereld om je heen verandert? Om die reden kun jij misschien wel een steuntje in de rug gebruiken als het gaat om digitaal organiseren. Dan is deze training echt iets voor jou en jouw secretaresseteam of netwerk!

Of misschien ben je zelf leidinggevende van een secretaresseteam. Een team dat de ambitie heeft om met haar tijd mee te gaan. Een team dat niet precies weet hoe dit het beste aan te pakken. Je wilt als leidinggevende het team handvatten geven, zodat de teamleden kunnen floreren in hun rol. Je zoekt professionele begeleiding op dit vlak.

Ja, ik blijf graag op de hoogte van de nieuwste blogs, vlogs en webinars

 

Wat komt aan bod?

Tijdens deze op maat gemaakte incompany groepstraining word jij als secretaresse je bewust van jouw veranderende rol. Wat zijn de kenmerken van een toekomstbestendige secretaresse? Over welke veranderingen hebben we het? Wat betekent dit voor jou persoonlijk? Welke ICT vaardigheden of persoonlijke kwaliteiten kun je ontwikkelen? Welke digitale tools kunnen het verschil maken? Hoe kan je je netwerk effectief inzetten om te groeien in jouw nieuwe rol? En hoe kun je het beste jouw informatie delen met anderen?

Deze training is opgedeeld in 2 sessies van 2,5 uur. Vooraf en tussentijds zullen er opdrachten worden gedaan. Eventueel is er nazorg mogelijk (naar behoefte).

Resultaten van deze training:

  • Inzicht in veranderende rol en hoe jij van toegevoegde waarde blijft
  • Eigen (ondersteunende) netwerk in kaart
  • Ervaring opgedaan in regie pakken en uitwerken van een nieuw initiatief (in dit geval een handige tool)
  • Inzicht in nieuwste digitale tools die het dagelijkse werk vergemakkelijken

Trainers

Deze training verzorgt Optiwork in samenwerking met Master of Workflow (www.masterofworkflow.com). Wij ontmoeten je graag! Een intake is vrijblijvend.

Aantal deelnemers

4-14

Data

Deze zijn flexibel in te plannen, afhankelijk van de beschikbaarheid van jouw team of netwerk.

Meer weten?

Ja, ik wil meer informatie
Stuur deze pagina door

Kom in contact met Optiwork via dit contactformulier