Eerste Hulp Bij Studieplanning

Loop jij vast in jouw studieplanning? Lukt het niet goed om jouw studievakken te plannen in jouw toch al drukke werkweek? Worstel je met de combinatie werk-studie? En zie je de bui al hangen dat je je studie niet op tijd gaat afronden? Pieker je hierover?

Niet nodig! Optiwork kan jou helpen. Want met een paar eenvoudige stappen hebben we jouw studie zo goed op de rails. We houden het simpel en kijken wat bij jouw situatie past. In een ochtend of middag met eventueel wat huiswerk zorgen wij weer voor rust in je hoofd. Wel zo handig als je moet studeren!

Ervaar wat een verlichting het geeft als je jouw taken goed wegzet in je agenda. Dit geeft overzicht en hierdoor ook rust. Geloof me, ik spreek uit ervaring!

Een studie met werk combineren kan een enorme uitdaging zijn. Zeker als je daarnaast een jong gezin hebt. Ik merkte dat ik onrustig werd: thuis kon ik niet goed ontspannen omdat mijn studie aan mij knaagde en tijdens mijn studietijd vond ik juist dat ik eigenlijk tijd aan mijn werk moest besteden. Sandra heeft mij goed geholpen om realistisch te plannen en daarnaast goed voor mijzelf te blijven zorgen. Superfijn! – Commercieel medewerker binnendienst

 

Ja, ik blijf graag op de hoogte van de nieuwste blogs, vlogs en webinars

 

Hoe ziet de begeleiding eruit?

  • Intake (telefonisch of persoonlijk)
  • Voorwerk (globaal studieoverzicht)
  • Studieplanning on the job: in een dagdeel gaan wij samen aan de slag met het plannen van jouw studieonderdelen. Timemanagement tips komen aan bod
  • Nazorg: timemanagement tips per mail

Naderhand heb jij een mooie, bij jou passende planning en weet je wat je zelf kunt doen om je aan die planning te blijven houden!

Meer weten?

Ja, ik wil meer informatie
Stuur deze pagina door

Kom in contact met Optiwork via dit contactformulier