Heb je interesse in een training op het gebied van:

  • Timemanagement
  • Werkorganisatie
  • E-mailbeheer (zie ook mijn tutorial)
  • Agendabeheer
  • Teamefficiëntie?

Outlook tutorial met 50 instructiefilmpjes

 

Interesse in Outlook tutorial

 

 

 

Ik heb iedere sessie met jou veel geleerd. Ik kan jou bij anderen die wel een beetje training kunnen gebruiken in time-management, organiseren en plannen van harte aanbevelen. Bovenal vind ik je een prettig persoon om mee te werken. Dank je wel! – Myra

Trainingen op maat, individueel en groepsgericht

In dat geval ben je bij Optiwork aan het juiste adres. Toelichtend: ik train zowel individuen (zie Empower Your Workstyle en Digital Genius) als teams. Het gaat dan altijd over het optimaliseren van hun werkwijze (zie ook Groepstraining Timemanagement en Outlook). Dit doe ik zonder veel omhaal: het moet vooral goed toepasbaar en makkelijk vol te houden zijn.  Als je wilt ga ik tijdens de training de verdieping in: als sociale en organisatiepsychologe en met mijn ruime ervaring als organizer, HRD adviseur en projectleider kijk ik het liefst verder dan ‘what meets the eye‘. Hiervoor maak ik graag gebruik van de DISC Persoonlijke Stijl en mijn eigen vragenlijsten.

Wist je trouwens dat ik ook webinars kan verzorgen voor jouw organisatie? En regelmatig lezingen geef over timemanagement, werkdrukhantering en werkorganisatie?

 

 

Wil je mij beter leren kennen? Bekijk dan mijn vlogs en blogs en laat je op de hoogte houden van de nieuwste timemanagement weetjes. Wat dacht je van handige apps, interessante artikelen en publicaties van Optiwork?

Ja, ik blijf graag op de hoogte van de nieuwste blogs, vlogs en webinars

 

Mijn voorkeur gaat uit naar maatwerktrainingen, overigens. Dit zodat ik volledig kan aansluiten bij wat voor jou of jouw team belangrijk is.

Vragen?

Neem contact met mij op via onderstaande button:

Ja, ik wil meer informatie
Stuur deze pagina door

Of vul dit contactformulier in: