Webinar op maat

Wil je zonder veel gedoe snel veel van je medewerkers een leerinterventie aanbieden? Het regelen van ruimtes en facilitaire zaken, het afstemmen van de agenda’s… Dit kan behoorlijk energiezuigend zijn.

Een webinar op maat is dan een mooie optie! Zeker als er naderhand nog een aantal weken follow-up mails gestuurd worden. Dit versterkt het leereffect, doordat het geleerde weer de revue passeert.

Meer weten?

Contact opnemen

Wat kan ik hierin betekenen?

Ik heb veel ervaring in het geven van webinars. Ik maak hierbij gebruik van een eigen webinarsysteem. Webinars kunnen al vanaf een kwartier geboekt worden, tot maximaal 1,5 uur. Eventueel kan ik het webinar on demand beschikbaar stellen, zodat de deelnemers ruimschoots de tijd krijgen om het te bekijken.

De inhoud bespreken wij uiteraard vooraf. Ik zorg voor de techniek, de aanmeldlinks, een deelnemerslijst, et cetera. Je hebt er feitelijk verder geen omkijken naar.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met mij op!

 

Nieuwsgierig naar een voorbeeldwebinar?

Voorbeeldwebinar

 

 

Gratis E-book Werken zonder Werkstress

Meld je aan voor het gratis E-book ‘Werken zonder Werkstress’ en ontvang tweewekelijks webinaraankondigingen, tips en ervaringen op het gebied van werkorganisatie, timemanagement en werkenergie!

© Optiwork - Organizing & Advies - 2023
Webontwikkeling door Convident