Mijn werkwijze

Vanuit mijn achtergrond als HRD Adviseur, HR projectleider én psychologe heb ik veel ervaring in het adviseren over teamgedrag.

Hoe de analysefase eruitziet is natuurlijk sterk afhankelijk van de vraag. Daarom starten we met een uitgebreide (vrijblijvende) intake. Soms draai ik mee op de werkvloer om te observeren en te ‘voelen’. Soms neem ik (semi) gestructureerde interviews af of zet ik de DISC in om de situatie nog beter in kaart te brengen. Dit instrument wordt zowel individueel als in groepsverband nabesproken. En soms is deze hele analysefase helemaal niet nodig en gaan we direct over tot ‘actie’.

Ik vind het belangrijk dat ieder teamlid de ruimte krijgt om zijn of haar ervaringen te delen en mee te denken over de toekomst. Dat alles gebeurt in een vertrouwelijke sfeer: niets wordt gedeeld zonder toestemming!

Naderhand krijg je als opdrachtgever een uitgebreide rapportage en gaan wij hierover met elkaar in gesprek.

Heb je vragen of behoefte aan sparren?

Contact opnemen

Geja Hagedoorn – Teammanager Stafdiensten

Door de gedegen analyse en heldere adviezen van Optiwork hebben we enorme stappen gemaakt. We werken efficiënter en leveren meer kwaliteit aan onze interne klant. Er wordt minder overlegd; Klussen worden niet meer overgedragen,... Meer lezen

Heidi Mol – Teamcoördinator

Vorige week heeft Factuurafhandeling de workshop/training “Grip op je Mailbox en Agenda” en “Grip op je werkdag” gevolgd van Optiwork. De training werd gegeven door Sandra van Dijk en bestond uit drie onderdelen: Persoonlijke intake... Meer lezen

Gratis 'Checklist Te Drukke Teams' met 60 drukteveroorzakers

Meld je hier aan voor de gratis ‘Checklist Te Drukke Teams’ en ontvang tweewekelijks webinaraankondigingen, tips en ervaringen op het gebied van werkorganisatie, timemanagement en werkenergie! 

© Optiwork - Organizing & Advies - 2023
Webontwikkeling door Convident