Welkom op mijn vlogpagina!

Wil je snel veel praktische tips over hoe je meer uit je werkdag kunt halen? Of ben je benieuwd hoe je je teamefficiëntie vergroot?

Als timemanagement expert en business organizer heb ik inspiratie te over op dit vlak! Op deze pagina lanceer ik regelmatig nieuwe vlogs. Deze vlogs hebben alles te maken met timemanagement, werkdrukhantering, werkplekorganisatie en effectief en efficiënt werken.

Meer informatie over mijn training on the job, modules en teamtrajecten vind je op mijn website. Meer tips over hoe je op een praktische manier meer grip kunt creëren lees je in mijn gratis E-books ‘Meer Grip met Minder Moeite’ en ‘In No Time Minder Werkstress’.

 

Lopen jouw afspraken altijd uit? Je kunt hier wat aan doen! In deze vlog praktische tips.

Ben jij zo uniek in je soort dat je overladen wordt door werk? Misschien ben jij een sneeuwluipaard.

Psst: wat levert druk zijn jou stiekem op? Ik ben druk, dus… ik besta bijvoorbeeld.

Ik daag jou uit in deze telefoonchallenge! Do you dare?

Klantgezwichtheid. Je zal er maar druk mee zijn!

Help je lichaam en je brein te ontspannen door je laptoptas eens op te schonen. Wat kom je allemaal in je laptoptas tegen?

Moeite met nee zeggen? Ik geef je een paar praktische tips.

De dagdroomtoestand is een natuurlijke staat van onze hersenen. Het loont om meer aandacht te besteden aan.. uit het raam staren 🙂

We weten het wel, dat wij prioriteiten moesten stellen als wij het druk hebben. Maar juist dan is het zo lastig: waar begin je? Ik geef je een 5 stappenplan!

Heb jij het te druk? Let eens op welke woorden jij gebruikt voor het omschrijven van jouw situatie of gedrag. Je woorden zijn heel bepalend voor of je écht stappen gaat zetten!

Wil je weten hoe je op een hele laagdrempelige manier meer uit je werkdag kunt halen? Neem dan eens een glaasjewater extra. In deze video leg ik je uit wat het wonderbaarlijke effect is van… water!

Hoe help je een vergadering vakkundig om zeep? Dat is helemaal niet zo moeilijk! Gewoon even deze 4 tips opvolgen 🙂

Heb je last van uitstelgedrag? Blijft die ene klus maar op de plank liggen? Je bent niet de enige! Ik geef je 5 praktische tips die je helpen de eerste stap te zetten.

Lig je regelmatig wakker door het werk? Spoken er allemaal to do’s door je hoofd, waardoor je de slaap niet kunt vatten? Dit komt je productiviteit niet ten goede. Ik ben zelf een slecht slaper, maar wakker liggen van het werk doe ik gelukkig nooit. Ik geef je vier praktische tips uit eigen hand, ik weet zeker dat ze je helpen!

Perfectionisme kan je behoorlijk in de weg staan als het gaat om je tijd goed indelen. Voor je het weet ben je ergens veel te lang mee bezig of begin je er überhaupt niet aan… Ik geef je 5 praktische tips over hoe jij je perfectionisme de baas kunt zijn!

Goede voornemens… Leuk, maar hoe houd je ze vast? De kans is groot dat je vervalt in oude gedragspatronen. Wat kun je doen om nieuwe gewoonten te blijven vasthouden? Zorg voor een stok achter de deur en zet kleine stapjes bijvoorbeeld. Bekijk deze vlog!

In deze vlog geef ik je 5 tips over hoe je je kerstvakantie zo stressvol mogelijk kunt laten verlopen! Succes gegarandeerd met deze tips. Fijne kerstvakantie!

 

It's only fair to share...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin