Soms is het fijn als er iemand met een frisse blik met jou kan meekijken en mee kan denken over hoe bepaalde aspecten in jouw manier van werken efficiënter of effectiever kunnen. Of misschien ben je gewoon op zoek naar praktische timemanagement tips, die je direct kunt toepassen.

Ik begeleid individuele professionals op vrijwel alle niveau’s binnen organisaties: van leidinggevenden tot praktisch uitvoerende medewerkers. Ik richt mij niet op een specifieke sector of een bepaald type klant. Op de review pagina kun je kijken wat de ervaringen van enkele (ik heb er inmiddels honderden begeleid) cursisten met mij zijn.

Wanneer kan ik met jou en jouw werkorganisatie aan de slag?

Ik kan jou helpen als je zelf enige invloed kunt uitoefenen op het verloop van je werkdag (dus je agenda in ieder geval deels zelf kan bepalen) en als je het gevoel hebt dat je zelf iets kunt doen aan jouw situatie. Voor wat betreft dit laatste: wij richten ons sterk op jouw cirkel van invloed, kijken waar je zelf verandering in kunt aanbrengen. En de klik is natuurlijk erg belangrijk: om die reden doe ik altijd eerst een vrijblijvende intake met je. Tijdens deze intake kijken we samen welk type begeleiding bij jou past en of we een klik hebben.

Wil je meer weten over hoe ik de individuele begeleiding precies aanpak?

Kijk dan eens op de volgende pagina’s:

Ik ontmoet je graag!

Peter Wester – Gemeente Assen

Mede dankzij de hulp van Sandra van Optiwork is het (wat voor mij compleet onmogelijk leek)…. GELUKT! Mijn complete mailbox is opgeruimd, de agenda is weer up... Meer lezen

Rene – Consultant

Dankzij de periodieke interactieve online actiecoachingssessies met Sandra lukt het me in drukke tijden beter het overzicht te blijven bewaren. Dit brengt me rust en levert me... Meer lezen

Tamara Pultrum – Hoofd behandeling

Een overvolle mailbox, alsook een grote hoeveelheid en diversiteit aan taken. Na verschillende systemen, actielijsten en checklists, moest dit toch echt grondiger en professioneler aangepakt worden. Het... Meer lezen

Gratis E-book Werken zonder Werkstress

Meld je aan voor het gratis E-book ‘Werken zonder Werkstress’ en ontvang maandelijks webinaraankondigingen, tips en ervaringen op het gebied van werkorganisatie, timemanagement en werkdrukhantering!

© Optiwork - Organizing & Advies - 2024
Webontwikkeling door Convident