DISC

Stel nou dat jij regelmatig op hetzelfde vastloopt in je werk. Je hebt bijvoorbeeld moeite om je deadlines te halen, het overzicht te bewaren of ervaart strubbelingen in de samenwerking met anderen. Of je trekt veel verantwoordelijkheden naar je toe. Of stel nou dat je team ontzettend hard werkt, maar toch niet de gewenste resultaten behaalt. Soms is er ook onuitgesproken ‘gerommel’ in het team. DISC geeft je inzicht in gedragspatronen en concrete tips.

Contact opnemen Lees meer

Actiecoaching

Ben je iemand die al veel timemanagement tips heeft ontvangen, maar die toch vaak vervalt in oude gewoontes? Of vind je het fijn om met iemand te sparren over hoe jij jouw manier van werken zo kunt aanpassen, dat je dichter bij jouw doelen komt? Denk je dat je met wat kortere contactmomenten zelf verder kunt?

Contact opnemen Lees meer

Groepstraining

Groepstrainingen zijn altijd maatwerk. Immers: geen groep is hetzelfde! Mag ik jullie helpen?
Staat zelfsturing, digitalisering, duurzame inzetbaarheid, efficiency of vitaliteit op de agenda? Een groepstraining heeft in een aantal gevallen echt meerwaarde. Bijvoorbeeld als er iets in de samenwerking hapert als het gaat om timemanagement. Of als de teamleden graag met zijn allen tegelijk een hoger efficiëntieniveau willen bereiken.

Contact opnemen Lees meer

Persoonlijke organisatie

Hoe zou het voor je voelen als je niet meer zoveel hoeft te onthouden? Als je geen knagend gevoel hebt aan het einde van de werkdag en eindelijk eens toekomt aan die lange termijn projecten? Wat is het jou waard om dat gevoel van ‘in control zijn’ te bereiken? Het kan eenvoudiger en sneller dan je denkt!

Contact opnemen Lees meer

Gratis 'Checklist Te Drukke Teams' met 60 drukteveroorzakers

Meld je hier aan voor de gratis ‘Checklist Te Drukke Teams’ en ontvang tweewekelijks webinaraankondigingen, tips en ervaringen op het gebied van werkorganisatie, timemanagement en werkenergie! 

Slim e-mailbeheer

E-mail… Ik hoor er zelden positieve verhalen over. Een inbox waar maar geen eind aan lijkt te komen kan enorm onrustig maken: zitten er nog acties tussen? Wie of wat ben ik vergeten? Waar moet ik beginnen met opschonen? Ik laat jou graag ervaren dat je héél snel stappen kunt zetten in het opschonen en optimaliseren van jouw e-mailbeheer. Samen hebben we dit zo voor elkaar!

Contact opnemen Lees meer

Grip op je Werk traject

Behoefte aan meer rust en overzicht in je werk?

Ken je de tips en trucs wel, maar lukt het niet goed om ze (blijvend) toe te passen?

Wil je graag zélf bepalen hoe jouw dag voor jou verloopt?

Wil je een afgerond gevoel als je naar huis gaat?

Wil je hier mee aan de slag, maar dan wel op de door jou gekozen momenten?

Contact opnemen Lees meer

Teamefficiëntie

Stel: er loopt iets niet helemaal lekker. Maar waar ligt dat precies aan? Het team werkt zo ontzettend hard… Maar: toch blijven de resultaten achter. Of wordt er veel gesproken over een hoge werkdruk, zonder dat dit echt concreet wordt. Helaas krijgen jullie er de vinger maar niet achter… Je gunt je team focus en handvatten. Maar: waar begin je? Samenwerking, werkomgeving, werkplanning, werkprocessen… De oorzaak kan op zoveel terreinen liggen.

Contact opnemen Lees meer

Laat je verrassen door LEGO® SERIOUS PLAY®

Eén van mijn directe samenwerkingspartners, Marten van der Molen van Teambuilding-Glimmen, biedt een ontzettend creatief én leerzaam concept aan: LEGO® SERIOUS PLAY®. Op een hele ongedwongen, speelse manier (wie is er niet opgegroeid met LEGO®?) raak je stiekem ontzettend snel de kern van jouw teamvraagstuk. En het mooie is: je onthoudt de resultaten veel beter, omdat de werkwijze zo leuk en verrassend is!

Contact opnemen Lees meer

Losse workshops

Wil je graag een losse workshop voor jouw team of organisatie organiseren? Ik heb een aantal kant en klare workshops die laagdrempelig ingezet kunnen worden. Deze workshops geef ik online of desgewenst offline. Maatwerk is natuurlijk ook altijd mogelijk. Mag ik je er meer over vertellen?

Contact opnemen Lees meer
© Optiwork - Organizing & Advies - 2023
Webontwikkeling door Convident