DISC

Stel nou dat jij regelmatig op hetzelfde vastloopt in je werk. Je hebt bijvoorbeeld moeite om je deadlines te halen, het overzicht te bewaren of ervaart strubbelingen in de samenwerking met anderen. Of je trekt veel verantwoordelijkheden naar je toe. Of stel nou dat je team ontzettend hard werkt, maar toch niet de gewenste resultaten behaalt. Soms is er ook onuitgesproken ‘gerommel’ in het team. DISC geeft je inzicht in gedragspatronen en concrete tips.

Contact opnemen Lees meer

Actiecoaching

Ben je iemand die al veel timemanagement tips heeft ontvangen, maar die toch vaak vervalt in oude gewoontes? Of vind je het fijn om met iemand te sparren over hoe jij jouw manier van werken zo kunt aanpassen, dat je dichter bij jouw doelen komt? Denk je dat je met wat kortere contactmomenten zelf verder kunt?

Contact opnemen Lees meer

Groepstrainingen

Geen enkele groep is hetzelfde, daarom geloof ik sterk in maatwerk. Loopt jouw team geregeld tegen een hoge werkdruk aan? Of gaat er veel tijd verloren aan het zoeken naar mails of bestanden? Loopt de samenwerking niet altijd even lekker? Ik ben er om jullie te helpen! Of het nu gaat om inbox op orde, timemanagement, teamsamenwerking of efficientie: mijn groepstrainingen bieden de meerwaarde die jullie nodig hebben.

Contact opnemen Lees meer

Grip op jouw tijd, taak en aandacht

Hoe zou het voor je voelen als je niet meer zoveel hoeft te onthouden? Als je geen knagend gevoel hebt aan het einde van de werkdag en eindelijk eens toekomt aan die lange termijn projecten? Wat is het jou waard om dat gevoel van ‘in control zijn’ te bereiken? Het kan eenvoudiger en sneller dan je denkt!

Contact opnemen Lees meer

Gratis 'Checklist Te Drukke Teams' met 60 drukteveroorzakers

Meld je hier aan voor de gratis ‘Checklist Te Drukke Teams’ en ontvang maandelijks webinaraankondigingen, tips en ervaringen op het gebied van werkorganisatie, timemanagement en werkdrukhantering! 

Inbox & Outlook op Orde

E-mail… Ik hoor er zelden positieve verhalen over. Een inbox waar maar geen eind aan lijkt te komen kan enorm onrustig maken: zitten er nog acties tussen? Wie of wat ben ik vergeten? Waar moet ik beginnen met opschonen? Ik laat jou graag ervaren dat je héél snel stappen kunt zetten in het opschonen en optimaliseren van jouw e-mailbeheer. Samen hebben we dit zó voor elkaar!

Contact opnemen Lees meer

Losse workshops & webinars

Wil je graag een losse workshop of los webinar voor jouw team of organisatie organiseren? Ik heb een aantal kant en klare sessies die laagdrempelig ingezet kunnen worden. Deze workshops geef ik online of desgewenst offline. Maatwerk is natuurlijk ook altijd mogelijk. Mag ik je er meer over vertellen?

Contact opnemen Lees meer
© Optiwork - Organizing & Advies - 2024
Webontwikkeling door Convident