Werkenergieanalyse®

Ben je al bekend met de werkenergieanalyse?

Een groot deel van onze tijd zijn wij aan het werk. Dat KOST energie, maar als het goed is KRIJG je ook energie van je werk. Heb jij een goede energiebalans? Of merk je dat je de laatste tijd te veel vermoeid bent en ervaar je voornamelijk spanning in je werk? Of zoek je juist meer uitdaging in je werk en wil je jezelf ontwikkelen, waarbij je de regie in eigen hand wilt nemen? De Werkenergieanalyse® helpt jou overzicht te verkrijgen in deze thema’s! En: de Werkenergieanalyse® is ook op groepsniveau in te zetten!

Contact opnemen Lees meer

DISC

Stel nou dat jij regelmatig op hetzelfde vastloopt in je werk. Je hebt bijvoorbeeld moeite om je deadlines te halen, het overzicht te bewaren of ervaart strubbelingen in de samenwerking met anderen. Of je trekt veel verantwoordelijkheden naar je toe. Of stel nou dat je team ontzettend hard werkt, maar toch niet de gewenste resultaten behaalt. Soms is er ook onuitgesproken ‘gerommel’ in het team. DISC geeft je inzicht in gedragspatronen en concrete tips.

Contact opnemen Lees meer

Actiecoaching

Ben je iemand die al veel timemanagement tips heeft ontvangen, maar die toch vaak vervalt in oude gewoontes? Of vind je het fijn om met iemand te sparren over hoe jij jouw manier van werken zo kunt aanpassen, dat je dichter bij jouw doelen komt? Denk je dat je met wat kortere contactmomenten zelf verder kunt?

Contact opnemen Lees meer

Groepstraining

Groepstrainingen zijn altijd maatwerk. Immers: geen groep is hetzelfde! Mag ik jullie helpen?
Staat zelfsturing, digitalisering, duurzame inzetbaarheid, efficiency of vitaliteit op de agenda? Een groepstraining heeft in een aantal gevallen echt meerwaarde. Bijvoorbeeld als er iets in de samenwerking hapert als het gaat om timemanagement. Of als de teamleden graag met zijn allen tegelijk een hoger efficiëntieniveau willen bereiken.

Contact opnemen Lees meer

Gratis 'Checklist Te Drukke Teams' met 60 drukteveroorzakers

Meld je hier aan voor de gratis ‘Checklist Te Drukke Teams’ en ontvang tweewekelijks webinaraankondigingen, tips en ervaringen op het gebied van werkorganisatie, timemanagement en werkenergie! 

Persoonlijke organisatie

Hoe zou het voor je voelen als je niet meer zoveel hoeft te onthouden? Als je geen knagend gevoel hebt aan het einde van de werkdag en eindelijk eens toekomt aan die lange termijn projecten? Wat is het jou waard om dat gevoel van ‘in control zijn’ te bereiken? Het kan eenvoudiger en sneller dan je denkt!

Contact opnemen Lees meer

Slim e-mailbeheer

Er hangt een vies luchtje aan e-mailbeheer, lijkt het wel. Bijna niemand is positief over zijn of haar inbox.

Contact opnemen Lees meer

Webinar op maat

Contact opnemen Lees meer

Teamefficiëntie

Ik heb veel ervaring in teamanalyses en teamadvies als het gaat om werkorganisatievraagstukken.

Contact opnemen Lees meer

Timemanagement met LEGO® SERIOUS PLAY®

Wordt er als team keihard gewerkt, maar leidt dit niet altijd tot de gewenste resultaten? Dan is het tijd om dit te doorbreken. Deze workshop is voor teams die hun gezamenlijke effectiviteit en efficiency willen versterken en het belangrijk vinden dat iedereen meedenkt, creatieve input levert en betrokken raakt bij de oplossing. Dit programma is voor teams die zich meer willen focussen op wat er moet gebeuren, en ook op hoe je dit vervolgens in gang zet. Hoe pas je al die mooie ideeën in de toch al overvolle agenda in? LEGO® SERIOUS PLAY® meets timemanagement!

Contact opnemen Lees meer

Losse workshops

Wil je graag een losse workshop voor jouw team of organisatie organiseren? Ik heb een aantal kant en klare workshops die laagdrempelig ingezet kunnen worden. Deze workshops geef ik online of desgewenst offline. Maatwerk is natuurlijk ook altijd mogelijk. Mag ik je er meer over vertellen?

Contact opnemen Lees meer
© Optiwork - Organizing & Advies - 2021
Webontwikkeling door Convident