Groepstrainingen

Onderstaand een aantal voorbeelden:

Uiteraard gaat het vrijwel altijd om maatwerk, dus zie bovenstaande voorstellen echt als voorbeelden.

Er zijn ook trainingen mogelijk op het gebied van efficiënt vergaderen, delegeren, archiveren, etc. Vraag me gerust naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Soms komen we uit op een combinatie van individuele begeleiding en een teamtraject. Bij voorkeur werk ik met kleinere groepen (4-6 personen), zodat iedereen de kans krijgt om gehoord te worden en invloed uit te oefenen op de inhoud van de training.

Meestal begint de training al voordat deze begonnen is: bij voorkeur zet ik de deelnemers voorafgaand aan de training al aan het werk met vooropdrachten. Zo halen we nog meer rendement uit de training! En naderhand is er de nodige nazorg, eventueel geheel op maat gemaakt.

Ik vind het belangrijk dat de sessies ook ‘leuk’ zijn, omdat ik ervan overtuigd ben dat je met wat fun erbij de sessie een stuk beter onthoudt. Ik maak o.a. gebruik van Kahoot om de sessie zo levendig mogelijk te maken.

Mag ik jouw team ontmoeten?

Contact opnemen

Geja Hagedoorn – Teammanager Stafdiensten

Door de gedegen analyse en heldere adviezen van Optiwork hebben we enorme stappen gemaakt. We werken efficiënter en leveren meer kwaliteit aan onze interne klant. Er wordt minder overlegd; Klussen worden niet meer overgedragen,... Meer lezen

Heidi Mol – Teamcoördinator

Vorige week heeft Factuurafhandeling de workshop/training “Grip op je Mailbox en Agenda” en “Grip op je werkdag” gevolgd van Optiwork. De training werd gegeven door Sandra van Dijk en bestond uit drie onderdelen: Persoonlijke intake... Meer lezen

Waarom deelnemen aan Aapjesmanagement? En: 3 tips!

Waarom deelnemen aan Inbox & Outlook op Orde? En 3 tips!

Gratis 'Checklist Te Drukke Teams' met 60 drukteveroorzakers

Meld je hier aan voor de gratis ‘Checklist Te Drukke Teams’ en ontvang maandelijks webinaraankondigingen, tips en ervaringen op het gebied van werkorganisatie, timemanagement en werkdrukhantering! 

© Optiwork - Organizing & Advies - 2024
Webontwikkeling door Convident