Timemanagement Expert Sandra van Dijk

Ik heb ‘iets’ met ordenen en organiseren. Al van kinds af aan vind ik het geweldig om structuur aan te brengen in chaos. Het kan mij niet ingewikkeld genoeg zijn! Met Optiwork heb ik een duidelijke missie: ik wil zoveel mogelijk mensen laten ervaren dat het niet zo ingewikkeld hoeft te zijn om meer grip te krijgen op je taak, tijd of aandacht. We denken vaak veel te moeilijk! Het is zo mooi om te zien hoe je in een korte tijd al heel veel lucht voor jezelf of je team kunt creëren.

Oeps…

Heb ik altijd efficiënt en effectief gewerkt? Welnee. Ook ik heb mijn neus diverse keren gestoten en periodes gehad waarin ik als een malle alle ballen tegelijk in de lucht probeerde te houden. Wel durf ik te zeggen dat ik bovengemiddeld sterk ben in overzicht creëren, denken in oplossingen en… leren van mijn ‘minder handige stappen’. Door de jaren heen heb ik aardig wat lessons learned verzameld, die ik graag met je deel. 

Concrete resultaten

Ik geniet van mijn werk, elke dag. Als Sociale & Organisatiepsychologe vind ik de gedragsthema’s die werkorganisatie raken enorm interessant (aandachtsmanagement, het managen van de aapjes op je schouder, uitstelgedrag, prioriteiten stellen en zo verder). Ik werk graag naar concrete resultaten toe. Om die reden geeft het mij echt een kick om te zien wat sommige eenvoudige praktische tips met teams en individuen kunnen doen: ‘Eureka! Dat ik daar niet eerder aan gedacht heb!’ En ik zie ook het effect van een stukje verdieping: door een gedegen analyse wordt ineens helder waarom je altijd in dezelfde valkuilen stapt en andere dingen je zo gemakkelijk afgaan.  Teamleden begrijpen elkaar beter, kunnen hierdoor prettiger samenwerken. Superfijn! Het werken naar concrete resultaten past goed bij mij. 

Focus op wat wérkt

Ik ben vrij down to earth en een voorstander van zo eenvoudig mogelijk denken: we focussen op wat voor jou of jouw team werkt. Dit maakt dat ik vrijwel altijd maatwerk lever: geen mens is hetzelfde. Oh ja, ik ben stiekem ook erg nieuwsgierig (ik wil het graag snappen…) en houd wel van een beetje humor tijdens ons contact. Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Download mijn beknopte CV HIER.

In onderstaand webinar vertel ik wat mijn basisprincipes zijn in het werk, maar ook in mijn leven. Ik vertel ook wat over mijn persoonlijke achtergrond.

Nieuwsgierig?

De 10 geboden van business organizing

 

 

Bij Optiwork kun je terecht voor vraagstukken op het gebied van:

  • Werkorganisatie
  • Timemanagement
  • Werkdrukhantering
  • Teamefficiëntie
  • DISC Persoonlijke Stijl

Denk hierbij aan individuele begeleiding op de werkvloer, teamtrainingen of -trajecten, of persoonlijke coaching  / coaching via Teams.

Maak kennis met Sandra van Dijk van Optiwork

Praktisch

Garantieregeling

“Wat levert de training nu eigenlijk écht op?” – een veelgestelde en logische vraag. Stiekem willen we graag een soort garantie krijgen dat een investering zich zal terugbetalen.

Voor mij is het van belang dat ik zeer tevreden cursisten heb, immers: ik ben zelf mijn eigen uithangbord. Ik doe tijdens en na de training dan ook alles wat binnen mijn macht ligt om de cursist te leveren wat redelijkerwijs haalbaar is en vooraf was afgesproken.

Op mijn site zijn allerlei klantervaringen terug te vinden. Ik neem altijd na verloop van tijd contact op met mijn cursisten om te verifiëren of er nog vragen zijn en of zij voldoende rendement hebben ervaren van de training. Hier krijg ik doorgaans hele positieve reacties op. Tot nu toe heb ik nog niet meegemaakt dat hier een afwijzende reactie op kwam. Mocht dit in de toekomst toch een keer gebeuren, dan zal ik samen met de cursist en de opdrachtgever kijken naar de mogelijkheden om alsnog aan de verwachtingen te voldoen.*

Klanttevredenheid heb ik hoog in het vaandel staan, dat is een feit!

*mits deze – logischerwijs – realistisch waren

Werkgebied

Ik werk landelijk.

Privacy beleid

Download het Privacy beleid van Optiwork via onderstaande button.

Privacy reglement

Leveringsvoorwaarden

Download de leveringsvoorwaarden van Optiwork via onderstaande button.

Leveringsvoorwaarden

Arts – UWV

Omdat ik efficiënter wilde leren werken mocht ik een cursus time-management doen. Ik kwam uit op coaching on the job van Sandra van Dijk. Een uitgebreid traject... Meer lezen

Roelienke de Vries – Kleurontwerp voor corporatievastgoed

Sandra heeft me geholpen met het beter inplannen van mijn werkzaamheden en met de projectadministratie. Het was fijn dat ze zich verdiepte in mijn manier van werken... Meer lezen

Saskia Oosterlaar – Gemeente Borger- Odoorn – Medewerker Burgerzaken

Sandra geeft duidelijk en helder advies. Ze begint bij de basis, eerst orde scheppen in de zichtbare chaos. Een bureau wat vol staat met spullen die niet... Meer lezen
© Optiwork - Organizing & Advies - 2024
Webontwikkeling door Convident