Individueel

Ik ga letterlijk naast jou zitten, op jouw werkplek (of we delen jouw scherm via Teams). We gaan samen aan de slag met grip creëren op jouw e-mail (droom je van een zero inbox? het kan!), agenda en werkwijze. We houden het bewust simpel en steken de handen uit de mouwen. Samen schaven we net zo lang aan jouw manier van werken totdat jij denkt: ‘Dit past bij mij en houd ik prima vol.’ Je gedragspatronen komen aan bod (via de DISC bijvoorbeeld) en we kijken samen of je goed voor jezelf zorgt tijdens een werkdag. Ik leg je uit hoe jouw brein werkt bij gedragsverandering en we zoeken samen naar een manier van werken die bij jou past.

Groepen

Een te druk team? Voor teams verzorg ik op maat gemaakte trainingen of teamtrajecten op het gebied van werkorganisatie, werkdrukhantering en timemanagement. Samen onderzoeken wat wij het team nodig heeft. Hierin heb ik een sterk kosten-baten bewustzijn: het doel is om mij als trainer zo snel mogelijk overbodig te maken.

Of: een team zonder heldere focus? Ook hierin kan ik begeleiden. Wat is jullie primaire opgave en wat zijn hierbij de belangrijkste activiteiten? Wel zo handig als een buitenstaander hierin als procesbegeleider kan optreden. Dit versnelt en verduidelijkt!

 

Contact opnemen

Gratis E-book Werken zonder Werkstress

Meld je aan voor het gratis E-book ‘Werken zonder Werkstress’ en ontvang maandelijks webinaraankondigingen, tips en ervaringen op het gebied van werkorganisatie, timemanagement en werkdrukhantering!

© Optiwork - Organizing & Advies - 2024
Webontwikkeling door Convident