Wat kun je verwachten in de Optiwork Academy?

Elk traject bestaat uit een aantal modules, gemiddeld tussen de 6 en 10. Elke module bestaat weer uit een videobestand, audiobestand, tekstbestand of werkbladen c.q. documentatie (of een combinatie hiervan).  Daarnaast bevatten de meeste modules een verplicht onderdeel, een opdracht waaraan eerst voldaan moet zijn, wil je naar de volgende module kunnen.

Als het traject een follow up is op een eerdere groepstraining, heb ik de modules en opdrachten bewust kort gehouden. Gemiddeld duurt het voor die modules ongeveer 10-15 minuten om ze af te ronden. De modules en opdrachten voor de individuele trajecten kunnen een stuk langer zijn.

Het mooie van deze trajecten is: je kunt ze geheel in eigen tempo volgen! Heb je het een weekje wat drukker of ben je op vakantie, dan blijven de modules on hold staan, tot je de eerdere module hebt afgerond. Sowieso zit er een week tussen de verschillende modules, soms ook langer.

Deze modules worden veelal gecombineerd met één of meerdere gesprekken. Zeker de individuele trajecten: dan is deze individuele afspraak zelfs een voorwaarde om verder te kunnen met de volgende modules.

Onderaan deze pagina laat ik je een korte rondleiding zien.

 

 

In deze Optiwork Academy heb ik de volgende trajecten voor je klaarstaan:

  • Follow up modules (8) op de groepstraining Aapjesmanagement
  • Follow up modules (8) op de groepstraining Inbox & Outlook op Orde
  • Individueel traject Grip op je Werk (10 modules icm gesprekken)
  • Individueel traject Inbox & Outlook op Orde (6 modules icm 2 gesprekken)
  • DISC follow up traject (8 modules, individueel of teams)

 

Contact opnemen

Nieuwsgierig naar de Optiwork Academy?

Gratis 'Checklist Te Drukke Teams' met 60 drukteveroorzakers

Meld je hier aan voor de gratis ‘Checklist Te Drukke Teams’ en ontvang maandelijks webinaraankondigingen, tips en ervaringen op het gebied van werkorganisatie, timemanagement en werkdrukhantering! 

© Optiwork - Organizing & Advies - 2024
Webontwikkeling door Convident