Mijn werkwijze

Vanuit mijn achtergrond als HRD Adviseur, HR projectleider én psychologe heb ik veel ervaring in het adviseren over teamgedrag. Afhankelijk van het budget kies ik een passende methode. Zo zet ik bijvoorbeeld gestructureerde interviews en eventueel testmateriaal in. Dit om je inzicht te geven in de kwaliteiten en aandachtspunten van het team op werkefficiëntie. Onder andere zaken als samenwerking, leiderschap, werkplekorganisatie, werkplanning en werkmethodes komen aan bod.

Is focus een belangrijk vraagstuk? Dan zorg ik er samen met het team voor dat de why van het team duidelijk wordt en welke activiteiten hierbij horen.

Contact opnemen

Arts – UWV

Omdat ik efficiënter wilde leren werken mocht ik een cursus time-management doen. Ik kwam uit op coaching on the job van Sandra van Dijk. Een uitgebreid traject... Meer lezen

Erik – Beleidsadviseur

Een training van Sandra is als een enerverende achtbaanrit; direct uit de startblokken ga je samen met haar meteen aan de slag door dingen te doen. Een... Meer lezen

Ik ben gecertificeerd DISC trainer

Om die reden kan ik zowel op gedragspatronen in kaart brengen. Op individueel niveau en op teamniveau. Daarnaast kan ik met de DISC onderzoeken waar sprake is van ‘gedoe’. Anderzijds biedt de DISC ook kansen om te zien op welke vlakken de teamleden elkaar juist versterken.

Gesteld dat wij met elkaar aan de slag gaan, dan staat gedegenheid voorop! Voordat we starten doe ik altijd een uitgebreide intake. Naderhand is een adviesrapport inclusief nabespreking hiervan een standaardonderdeel. Continu wordt afgestemd welke informatie voor jou van toegevoegde waarde is.

Een teamadvies traject geschiedt op offertebasis. Ik hoop jou en jouw team snel te mogen ontmoeten!

Contact opnemen
© Optiwork - Organizing & Advies - 2024
Webontwikkeling door Convident