Het mooie is: het is eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld om snel grip te krijgen op jouw inbox. Met een paar eenvoudige stappen creëer je supersnel overzicht en is er bij jou ook sprake van ‘slim e-mailbeheer’. Ik help je daar graag bij!

Wat leer je op het gebied van e-mailbeheer?

In maximaal een dagdeel heb jij jouw inbox op orde. En: weet je van de ins en outs van Outlook. Sommige handigheidjes kunnen jou dagelijks enorm veel werkgemak opleveren. Je moet ze alleen wel even weten…

Je leert verder hoe je jouw e-mails kunt koppelen aan je agenda, welke mappenstructuur logisch is en hoe je zicht houdt op uitgezette acties. Hierbij kijken we samen continu naar wat voor jou werkt.

Indien gewenst nemen we ook de gedragskant mee van slim e-mailbeheer. We kijken dan samen hoe je aan de voorkant kunt voorkomen dat je teveel e-mails krijgt of zelf teveel e-mails moet versturen. In groepsverband kunnen we toewerken naar een gezamenlijke e-mailetiquette.

Deze praktische training kun je individueel doen, of in groepsverband. En naderhand krijg je maar liefst 15 weken lang elke week tips toegestuurd vanuit de training. Zo blijft de training op je netvlies staan.

Wil je daarnaast wat meer verdieping? Kijk dan eens naar Persoonlijke Organisatie, DISC en Werkenergieanalyse.

Contact opnemen

Peter Wester – Gemeente Assen

Mede dankzij de hulp van Sandra van Optiwork is het (wat voor mij compleet onmogelijk leek)…. GELUKT! Mijn complete mailbox is opgeruimd, de agenda is weer up to date, het bureau is opgeruimd, alle... Meer lezen

Saskia Oosterlaar – Gemeente Borger- Odoorn – Medewerker Burgerzaken

Sandra geeft duidelijk en helder advies. Ze begint bij de basis, eerst orde scheppen in de zichtbare chaos. Een bureau wat vol staat met spullen die niet nodig zijn en de lades en kasten... Meer lezen

Gratis E-book Werken zonder Werkstress

Meld je aan voor het gratis E-book ‘Werken zonder Werkstress’ en ontvang tweewekelijks webinaraankondigingen, tips en ervaringen op het gebied van werkorganisatie, timemanagement en werkenergie!

© Optiwork - Organizing & Advies - 2023
Webontwikkeling door Convident